С(Ц)ИЕСТА СО ЗЛАТКО ВАСИЛКОСКИ: Мултиверзум…

Пред две недели ја имавме првата с(ц)иеста за книга. Книгата е „Мултиверзум за почетници“, а гостин ни беше нејзиниот автор Златко Василкоски, професор на Универзитетот „Бостон“.

Read →