Homecoming - A film by Beyoncé

А сега нешто сосема различно... Плус Зум линк за дискусијата со Јадранка Стојановска, среда во 5 по македонско

Еве што напишав за Lemonade на Beyoncé во 2016:

Опседнатоста со славните и нивната Instagram совршеност нè прави слепи на тоа дека и тие во животот често добиваат лимони (или шипки по нашки). Со Lemonade Beyoncé го симнува превезот на совршенство и ни дозволува да ѕирнеме во пукнатините и мрачните ќошиња на славата. Албумов ме воодушеви, со својата искре…

This post is for paid subscribers