С(ц)иеста со Валентина Гечевска, проректорка за наука на УКИМ

Директен линк за учество на дискусијата за иднината на македонската наука.

Здраво, здраво,

Ова е нашиот прв сабстек-напис наменет за нашите донатори. Штом го доби, значи дека си дел од нив. Без разлика дали твојата претплата е месечна или годишна, таа ни е ветер во грб и најискрено ти благодариме за неа!

На 1 септември (среда), со почетокот на учебната година, ја почнуваме новата сезона на С(ц)иеста. Прва гостинка ќе ни биде Ва…

This post is for paying subscribers